Wagenborg afvaarten Schiermonnikoog 2024

De Wagenborg afvaarten Schiermonnikoog met de veerboot naar Lauwersoog zijn van 7.30 t/m 20.15 uur. Er zijn met zowel de veerboot als de sneldienst meerdere overtochten per dag.

Belangrijk: controleer voor vertrek altijd de officiële afvaarten naar Lauwersoog.

Wagenborg afvaarten Schiermonnikoog naar Lauwersoog

MaDiWoDoVrZaZo

* Sneldienst

Let op: controleer bij twijfel altijd de actuele Wagenborg Afvaarten Schiermonnikoog op wpd.nl of bel de klantenservice: 0900 9238.

Wagenborg veerdiensten tussen Lauwersoog en Schiermonnikoog

Wagenborg, dé voornaamste veerdienstmaatschappij voor de verbinding tussen Lauwersoog en Schiermonnikoog, biedt een scala aan opties voor reizigers. Met zowel reguliere veerboten als sneldiensten zorgt Wagenborg voor comfortabele en efficiënte reizen tussen het vasteland en het eiland.

Reguliere veerboot

De reguliere veerdienst van Wagenborg vertrekt vanuit de haven van Lauwersoog en bereikt de veerhaven van Schiermonnikoog. Deze overtochten vinden meerdere keren per dag plaats en zijn geschikt voor voetgangers, fietsen en auto’s. De reisduur bedraagt gemiddeld 45 minuten tot een uur, afhankelijk van de weersomstandigheden en getijden.

De sneldienst

Naast de reguliere veerdienst biedt Wagenborg ook een sneldienst, beter bekend als de watertaxi, die een kortere reistijd biedt. Deze sneldiensten, vertrekkend vanuit Lauwersoog, garanderen een vlotte overtocht van ongeveer 20 tot 25 minuten, ideaal voor reizigers die snel op het eiland willen zijn.

Ter info

Reizigers dienen de dienstregeling van Wagenborg vooraf te raadplegen en rekening te houden met mogelijke wijzigingen, vooral tijdens drukke periodes en bij slecht weer. Voor een zorgeloze reis wordt het sterk aanbevolen om tickets vooraf te reserveren, vooral tijdens vakantieseizoenen en piekuren. Met de veerdiensten van Wagenborg kunnen reizigers genieten van een moeiteloze en plezierige overtocht tussen Lauwersoog en Schiermonnikoog.

Wagenborg Veerdiensten verbinden Lauwersoog en Schiermonnikoog met comfortabele opties voor reizigers. Met frequente reguliere veerboten en sneldiensten kunnen passagiers genieten van een vlotte overtocht. Raadpleeg de dienstregeling voor vertrektijden en overwegingen, zoals reserveringen en mogelijke wijzigingen, voor een probleemloze reiservaring.