Wagenborg afvaarten Lauwersoog 2024

De Wagenborg afvaarten Lauwersoog met de veerboot naar Schiermonnikoog zijn van 6.30 t/m 19.45 uur. Er zijn met zowel de veerboot als de sneldienst meerdere overtochten per dag.

Belangrijk: controleer voor vertrek altijd de officiële afvaarten naar Schiermonnikoog.

Wagenborg afvaarten Lauwersoog naar Schiermonnikoog

MaDiWoDoVrZaZo

* Sneldienst

Let op: controleer bij twijfel altijd de actuele Wagenborg Afvaarten Lauwersoog op wpd.nl of bel de klantenservice: 0900 9238.

Wagenborg afvaarten tussen Lauwersoog en Schiermonnikoog

Wagenborg is de belangrijkste veerdienstmaatschappij die verbindingen onderhoudt tussen Lauwersoog en Schiermonnikoog. Met zowel reguliere veerboten als sneldiensten biedt Wagenborg diverse opties voor reizigers om comfortabel en efficiënt tussen het vasteland en het eiland te reizen.

Reguliere veerdienst

De reguliere veerdienst van Wagenborg vertrekt vanuit de haven van Lauwersoog en vaart naar de veerhaven van Schiermonnikoog. Deze overtochten vinden meerdere keren per dag plaats en bieden ruimte voor voetgangers, fietsen en auto’s. De overtocht duurt gemiddeld ongeveer 45 minuten tot een uur, afhankelijk van de weersomstandigheden en de getijden.

Sneldienst

Naast de reguliere veerdienst biedt Wagenborg ook een sneldienst, ook wel bekend als de watertaxi, tussen Lauwersoog en Schiermonnikoog. Deze sneldiensten bieden een kortere reistijd en zijn ideaal voor reizigers die snel naar het eiland willen. De sneldienst vertrekt ook vanuit Lauwersoog en biedt een vlotte overtocht van ongeveer 20 tot 25 minuten.

Belangrijke overwegingen

Het is belangrijk voor reizigers om de dienstregeling van Wagenborg van tevoren te raadplegen en rekening te houden met mogelijke wijzigingen, met name tijdens drukke periodes en bij slechte weersomstandigheden. Het reserveren van tickets vooraf wordt sterk aanbevolen, vooral tijdens vakantieseizoenen en piekuren. Door gebruik te maken van de veerdiensten van Wagenborg kunnen reizigers genieten van een naadloze en plezierige reis tussen Lauwersoog en Schiermonnikoog.

Voor actuele vertrektijden, tarieven en eventuele speciale diensten zoals het vervoer van voertuigen, kunnen reizigers de officiële website van Wagenborg raadplegen. Met betrouwbare verbindingen en vriendelijk personeel biedt Wagenborg een essentiële en gemakkelijke transportoptie voor bezoekers van Schiermonnikoog.