Wad’n Leven

Wad’n Leven | vakantiehuis Schiermonnikoog | ChaletNu
Wad’n Leven is een vakantiehuis in de regio Schiermonnikoog en kun je direct boeken bij ChaletNu.

Wad’n Leven

Deze prachtige, geheel gerestaureerde en luxe woning in Paesens bevindt zich aan de Waddenzee en is voorzien van een tuin. Met comfortabele slaapkamers en een adembenemend uitzicht is het een uitstekende keuze voor gezinsvakanties.

De zeedijk grenst aan de voortuin en dit maakt de ligging van het huis uniek! De dorpjes Paesens-Moddergat liggen pal aan het UNESCO-werelderfgoed De Waddenzee. Achter de Waddenzeedijk kun je prachtig wandelen en het Wadloopcentrum bevindt zich om de hoek, evenals een winkel die fietsen verhuurt.

Begin 2023 is dit huis volledig verbouwd en van alle moderne gemakken voorzien. Tijdens de verbouwing zijn de karakteristieke elementen van het huis bewaard gebleven. Er is aan de buitenkant niets veranderd. De sfeer en de nostalgie van toen, in combinatie met de gemakken en het comfort van nu. Er is glasvezel internet beschikbaar in de woning.

In verband met bedlinnen, verzoeken we je vriendelijk het aantal gasten duidelijk vermelden bij de boeking. Personen boven de 13 jaar betalen € 1,50 toeristenbelasting per persoon per nacht.

Met een Chalet.nu ben je verzekerd van een geslaagde vakantie. Er is altijd een Chalet.nu die jou een onvergetelijke vakantie bezorgt. We hebben een verrassend en breed aanbod van unieke vakantiehuizen voor de zomervakantie, een weekendje weg of een weekje wintersport. Het aanbod bestaat uit ruim 40.000 vakantiehuizen in 20 Europese landen. Unieke vakantiehuizen met regiotypische kenmerken op mooie locaties, of dit nu aan de kust, hoog in de bergen of centraal in het stadscentrum is. Denk aan authentieke landhuizen met zwembad in Frankrijk, bijzondere agriturismo's in Toscane, stoere chalets in de Alpen of grote huizen in de Ardennen. Voor een gezin, een stel of voor een grote groep. Je vindt ze op de mooiste plekjes, zodat er genoeg te doen en te ontdekken is voor iedereen! We blijven continu op zoek naar nieuwe huizen en nieuwe bestemmingen die passen bij de wensen van onze gasten.

Een Chalet.nu geeft je de vrijheid om te ontbijten in pyjama of nachtenlange gesprekken te voeren zonder op de sluitingstijd van de bar te hoeven letten. Met lokale ingrediënten maak je de heerlijkste gerechten en in het privézwembad neem je een ontspannen duik wanneer je dat wil. Kortom, alle privacy in je tijdelijke thuis! En dit vlak bij de lokale bevolking, zodat je de sfeer van de regio of dorp kunt opsnuiven. De huiseigenaar of beheerder is discreet ter plaatse je aanspreekpunt en geeft graag speciale tips over de omgeving.